ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥΡΛΑΚΗΣ

Η εταιρεία Τουρλάκης είναι μια οικογενειακή επιχείρηση ενοικιάσεων οχημάτων, η οποία ξεκίνησε απο τον πατέρα μας το 2007. Σήμερα την διαχειριζόμαστε εγώ, Στέλιος Τουρλάκης και ο αδερφός μου, Γιάννης Τουρλάκης. Ως γέννημα θρέμμα της Μήλου και με την πολύχρονη επαφή μας με τους επισκέπτες του νησιού, συνειδητοποιήσαμε πολύ γρήγορα πόσο σημαντικό είναι ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Πολλές φορές ακούσαμε τουρίστες να έχουν μετανιώσει που δεν ενοικίασαν όχημα για τις διακοπές τους και ήταν απογοητευμένοι που δεν έβρισκαν διαθέσιμο αυτοκίνητο. Αυτός είναι και ο λόγος που προτείνουμε σε κάθε επισκέπτη να ολοκληρώνει την διαδικασία ενοικίασης αυτοκινήτου πρίν την άφιξη του στο νησί.

Σχετικά με τις υπηρεσίες μας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και απλά. Προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου στην Μήλο και την Κίμωλο, με τις πιο ευέλικτες διαδικτυακές διαδικασίες ενοικίασης που μπορείτε να βρείτε. Η διαφορά είναι στην φιλοσοφία μας. Είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε μια πελατοκεντρική προσέγγιση και βάση αυτής σας δίνουμε την δυνατότητα να:

(1) Ενοικιάσετε αυτοκίνητο με την ώρα, (2) Έχετε πρόσβαση στην κράτηση σας ηλεκτρονικά, (3) Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας ηλεκτρονικά


ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ

Έχουμε μια δίκαιη τιμολογιακή πολιτική χρεώσεων και πολλές προσφορές που μπορούν να ρίξουν το κόστος ενοικίασης του αυτοκινήτου σας.

Τέλος, σημαντικό είναι πως πάντα υπάρχει κάποιος εξειδικευμένος συνεργάτης να σας βοηθήσει σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια με το όχημα σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η E-mail διεύθυνση σας δεν θα δημοσιευθεί ή μοιραστεί.

+30 22870 22765

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡΛΑΚΗΣ

Αδάμαντας, 84800, Μήλος, Έλλάδα

Κιν: +30 6977 19 13 08

tourlakiscar@gmail.com