Παρακαλούμε να έχετε υπόψιν σας πως ΔΕΝ δεσμεύουμε χρήματα από την κάρτα σας ως ασφάλιση όπως κάνουν άλλες εταιρείες!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗΣ
Ο πελάτης πρέπει να έχει μαζί του κατά την παραλαβή του οχήματος:

- Απαραίτητα, έγκυρη νόμιμη άδεια οδήγησης.

- Μια κάρτα.

- Το όχημα παραδίδεται καθαρό (εσωτερικά) και σε άριστη κατάσταση από άποψη συντήρησης και πρέπει να επιστραφεί με τον ίδιο τρόπο.

- Σημειώνουμε τη στάθμη του καυσίμου όταν ο πελάτης παραλαμβάνει το όχημα και πρέπει να το επιστρέψει στο ίδιο επίπεδο, διαφορετικά χρεώνεται με την τρέχουσα τιμή ανά λίτρο για το καύσιμο που λείπει.< /p>

- Ο πελάτης χρεώνεται με το ποσό των 45 € σε περίπτωση που το όχημα επιστραφεί με λεκέδες που απαιτούν ειδικό καθάρισμα (π.χ. βρεγμένα καθίσματα, τρίχες ζώων, τρόφιμα και ποτά στα καθίσματα ή στο πάτωμα ή στο χώρο αποσκευών, αντηλιακό ή λεκέδες από αλάτι)

- Ο πελάτης πρέπει απαραίτητα να διαβάσει όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις ενοικίασης και στη συνέχεια να υπογράψει τη σύμβαση μίσθωσης.

- Είναι πολύ σημαντικό ο πελάτης να ελέγξει το όχημα κατά την παραλαβή και να τραβήξει τις απαραίτητες φωτογραφίες μαζί με τον υπάλληλο της εταιρείας μας. Πρέπει να αναφέρει οποιαδήποτε ζημιά υπάρχει ήδη στο όχημα, προκειμένου να αποφευχθεί η χρέωση για ζημιά που έγινε από προηγούμενο πελάτη.

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΗΛΙΚΙΑΣ & ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

- Η ελάχιστη ηλικία για ενοικίαση οχήματος είναι τα 23 έτη, με άδεια οδήγησης που έχει εκδοθεί τουλάχιστον 1 έτος πριν από την ημερομηνία έναρξης της ενοικίασης. Μέγιστη ηλικία: 70 έτη.

- Άδεια οδήγησης: Ελληνική, Ευρωπαϊκή (ΜΟΝΟ για χώρες της ΕΕ) ή Διεθνή.

- Οι οδηγοί κάτω των 20 ετών δεν επιτρέπεται να νοικιάζουν όχημα.

- Οι οδηγοί ηλικίας 21 έως 23 ετών υπόκεινται σε επιπλέον χρέωση 5 € ανά ημέρα.

- Οι οδηγοί ηλικίας 70 ετών και άνω υπόκεινται σε επιπλέον χρέωση 5 € ανά ημέρα.

ΟΔΗΓΟΙ

- Ο δεύτερος οδηγός μπορεί να προστεθεί χωρίς επιπλέον χρέωση.

- Ο οδηγός που είναι εγγεγραμμένος στη σύμβαση μίσθωσης είναι το μόνο άτομο που επιτρέπεται να οδηγεί το όχημα.

- Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει την επιστροφή του οχήματος εάν υποπέσει στην αντίληψή μας ότι το οδηγεί κάποιος άλλος (εκτός από τον εγγεγραμμένο οδηγό) χωρίς να ενημερώσει το πρακτορείο μας.

- Σε περίπτωση που παρατηρήσουμε ότι το όχημα κυκλοφορεί με περισσότερα άτομα από αυτά που ορίζει ο κατασκευαστής, ο πελάτης πρέπει να το επιστρέψει αμέσως μετά από αίτημα της εταιρείας μας και χωρίς καμία απαίτηση επιστροφής χρημάτων. Πληρώνει και το πρόστιμο των 200€ λόγω υπερβολικής φθοράς του οχήματος.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

- Μία ημέρα ενοικίασης ισούται με 24 ώρες.

- Οι πρώτες 3 ώρες μετά την ολοκλήρωση του 24ώρου αντιστοιχούν σε χρέωση μισής ημέρας.

- Εάν η ενοικίαση υπερβαίνει αυτήν την περίοδο, τότε θα χρεωθεί μια επιπλέον ημέρα.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΜΗΛΟΥ

- Ο πελάτης δεν επιτρέπεται να μεταφέρει το όχημα εκτός της Μήλου.

- Σε περίπτωση παραβίασης αυτής της προϋπόθεσης, ο πελάτης χρεώνεται με το ποσό των 500€.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΙΜΩΛΟΥ

Η εταιρεία μας δεν επιτρέπει την έξοδο οχημάτων από τη Μήλο και υπάρχει πρόστιμο για παράβαση του όρου αυτού. Σχετικά με την Κίμωλο και ΜΟΝΟ υπάρχει εξαίρεση όπου δεν ισχύει το πρόστιμο των 500€. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι απολύτως ευθύνη κάθε πελάτη να μεταφέρει το αυτοκίνητο εκεί. Σε περίπτωση μηχανικής βλάβης, εάν το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί ή για τυχόν έξοδα που μπορεί να προκύψουν ο πελάτης είναι ο μόνος που θα επιβαρυνθεί να τα καλύψει.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

- Το καύσιμο επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

- Το όχημα πρέπει να επιστραφεί με το ίδιο επίπεδο καυσίμου που είχε κατά την παραλαβή, διαφορετικά ο πελάτης θα χρεωθεί με τη διαφορά καυσίμου και τη χρέωση προμήθειας.

- Η εταιρεία μας δεν επιστρέφει χρήματα σε περίπτωση που το όχημα επιστραφεί με περισσότερα καύσιμα από αυτά που είχε κατά την παραλαβή.

- Τα οχήματα παραδίδονται με την ελάχιστη ποσότητα καυσίμου, που αντιστοιχεί στο ¼ της δεξαμενής.

- Χρέωση προμήθειας: 20 € οικιστική περιοχή / 50 € μη οικιστική περιοχή (βλ. χάρτη παρακάτω).

Επιλογή μοντέλου / μάρκας αυτοκινήτου

- Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει στον πελάτη ένα αντίστοιχο ή ανώτερης κατηγορίας όχημα από αυτό που είχε αρχικά κρατηθεί, εάν είναι απαραίτητο.

- Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τύπο του οχήματος σε ειδικές περιπτώσεις.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ

- Η εταιρεία μας παρέχει βρεφικά/παιδικά καθίσματα, κατόπιν αιτήματος του πελάτη και εάν έχουμε διαθέσιμα (συνιστάται ανεπιφύλακτα η προκράτηση).

- Η εταιρεία μας ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ το βρεφικό/παιδικό κάθισμα στο όχημα.

- Τα σχέδια καθισμάτων ενδέχεται να διαφέρουν.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ

- Ο πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει το όχημα την ημέρα και την ώρα που αναφέρεται στη σύμβαση μίσθωσης.

- Εάν ο πελάτης θέλει να παρατείνει το μίσθωμα, είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει την εταιρεία μας τουλάχιστον 24 ώρες πριν από τη λήξη της μίσθωσης και να λάβει την απαραίτητη έγκριση.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ο πελάτης χρεώνεται με το ποσό των 45 € σε περίπτωση που το όχημα επιστραφεί με λεκέδες που απαιτούν ειδικό καθάρισμα (π.χ. βρεγμένο κάθισμα, τρίχες ζώων, φαγητό και ποτά στα καθίσματα ή στο πάτωμα ή στο χώρο αποσκευών, αντηλιακό ή λεκέδες από αλάτι).

ΠΡΟΣΤΙΜΑ

- Όλα τα πρόστιμα και οι διοικητικές κυρώσεις επιβαρύνουν τον πελάτη.

- Σε περίπτωση που ο πελάτης αρνηθεί να πληρώσει κάποιο πρόστιμο / διοικητική κύρωση , η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει την πιστωτική/χρεωστική του κάρτα και θα υπάρξει διοικητική χρέωση 20 € επιπλέον του προστίμου.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

- Η εταιρεία μας διαθέτει ένα εφεδρικό κλειδί για κάθε όχημα. Σε κάθε περίπτωση, εάν ο πελάτης δεν έχει το κλειδί του αυτοκινήτου, θα πρέπει να μας ενημερώσει αμέσως για να του στείλουμε το εφεδρικό κλειδί.

- Το κόστος κατασκευής ενός νέου κλειδιού επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη και ξεκινά από 200€ έως τα 600€ ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος.

ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

- Εάν συμβεί κάποιο ατύχημα κατά τη διάρκεια της μίσθωσης, ο πελάτης πρέπει να ενημερώσει το κέντρο υγείας εάν είναι απαραίτητο, την εταιρεία μας και την τροχαία για την καταχώρηση αναφοράς περιστατικού.

- Σε περίπτωση ατυχήματος με μικρές υλικές ζημιές, ο πελάτης μπορεί κατά την κρίση του να αποφασίσει εάν είναι ασφαλές να συνεχίσει με το ίδιο όχημα ή να ζητήσει την αντικατάστασή του.

- Εάν το ατύχημα δεν έχει καταγραφεί από την τροχαία, ο πελάτης πρέπει να σημειώσει την πινακίδα του οχήματος με το οποίο ήρθε σε επαφή, το όνομα του οδηγού, τον αριθμό τηλεφώνου και την ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει το άλλο όχημα καθώς και μερικές φωτογραφίες. Στη συνέχεια, πρέπει να μας ενημερώσει για τις συνθήκες του ατυχήματος.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - κατόπιν ραντεβού, με τις ακόλουθες ώρες λειτουργίας και χρεώσεις παράδοσης
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

08:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ.: 0 €

21:00 μ.μ. έως τις 08:00 π.μ.: 20 €

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

09:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ. : ( * ΠΕΡΙΟΧΗ A : 10 € ΠΕΡΙΟΧΗ Β : 50 € - ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΑΡΤΗ )

21:00 μ.μ. έως τις 09:00 π.μ. : ( * ΠΕΡΙΟΧΗ A : 30 € ΠΕΡΙΟΧΗ Β : 70 € - ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΑΡΤΗ )

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

07:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ.: 0 €

21:00 μ.μ. έως τις 07:00 π.μ. : 20 €

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΛΩΝΙΑ

08:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ.: 0 €

21:00 μ.μ. έως τις 08:00 π.μ.: 20 €

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΒΑΣΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

- Κάθε όχημα είναι ασφαλισμένο με τη βασική απλή ασφάλεια αστικής ευθύνης (τρίτο μέρος).

- Η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει να καλύψει το κόστος οποιασδήποτε ζημίας μπορεί να προκληθεί σε "τρίτους".

- Για ζημιά ή κλοπή που προκλήθηκε από υπαιτιότητα / αμέλεια του πελάτη, ο πελάτης είναι υπεύθυνος μέχρι τη συνολική εμπορική αξία του οχήματος τη στιγμή του ατυχήματος ή της κλοπής.

- Εάν ο πελάτης προκαλέσει ζημιά σε άλλο όχημα, η ασφαλιστική εταιρεία αποζημιώνει μόνο το θύμα.

- Εάν ο πελάτης προκαλέσει σκόπιμα ζημιά στο όχημα ή διαπιστώσει ζημιά κατά τη διάρκεια της μίσθωσης, η επισκευή είναι δική του ευθύνη.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

** Όλες οι ζημιές πρέπει να αποδεικνύεται ότι δεν έχουν προκληθεί από παράβαση του Κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

** Όλες οι πρόσθετες επιλογές ασφάλισης θα ισχύουν ΜΟΝΟ εάν ο πελάτης αποδεχτεί και υπογράψει τον σχετικό όρο στη μίσθωση.

CDW / Απαλλαγή από ζημιά σύγκρουσης
Το CDW ορίζει ένα μέγιστο ποσό πληρωμής από τον πελάτη, σε περίπτωση ζημιάς στο ενοικιαζόμενο όχημα.

Κατηγορία Α: 8 € ανά ημέρα – μέγιστο ποσό πληρωμής από τον πελάτη 400 €.

Κατηγορία Β: 10 € ανά ημέρα – μέγιστο ποσό πληρωμής από τον πελάτη 600 €.

Κατηγορία Γ: 15 € ανά ημέρα – μέγιστο ποσό πληρωμής από τον πελάτη 800 €.

SDW: Απαλλαγή από ζημιά Super Collision

Σε περίπτωση ζημιάς στο ενοικιαζόμενο όχημα, ο πελάτης καταβάλλει μέγιστο ποσό 150 €, προσθέτοντας την αντίστοιχη ασφάλεια SCDW του οχήματος που νοίκιασε.

Κατηγορία Α: 28 € *** Κατηγορία Β: 30 € *** Κατηγορία Γ: 35 €

LW / Κάλυμμα ελαστικού και θραύση κρυστάλλου

Ο πελάτης απαλλάσσεται πλήρως από την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά στα ελαστικά και τα τζάμια του αυτοκινήτου, καταβάλλοντας το ποσό των 7 € ανά ημέρα.

PAI / ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ:

- Ο πελάτης δεν καλύπτεται από το PAI, εκτός εάν αποδεχτεί και υπογράψει τον σχετικό όρο της σύμβασης μίσθωσης, και πληρώσει 5€ την ημέρα.

- Μέγιστο ποσό ασφαλιστικής αποζημίωσης που καταβάλλεται: 12.000 € (όλες οι αποδείξεις κατά τη διάρκεια της νοσηλείας πρέπει να παρέχονται στην εταιρεία μας).

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΛΟΠΗ

Ο πελάτης απαλλάσσεται πλήρως από την ευθύνη σε περίπτωση κλοπής του οχήματος, υπό την προϋπόθεση ότι αποδέχεται και υπογράψει τον σχετικό όρο στη σύμβαση μίσθωσης.

- Κατηγορία Α: 5 € ανά ημέρα

- Κατηγορία Β: 7 € ανά ημέρα

- Κατηγορία Γ: 10 € ανά ημέρα

- Τα προσωπικά αντικείμενα του πελάτη και τα μέρη του αυτοκινήτου δεν καλύπτονται από αυτήν την ασφάλεια.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΙΑ

- Τα οχήματα είναι ασφαλισμένα έναντι τρίτων (εκτός του οδηγού) για θάνατο και σωματικές βλάβες μέχρι ποσού ενός εκατομμυρίου διακοσίων είκοσι χιλιάδων ευρώ (1.220.000,00 €), ανά ατύχημα και για υλικές ζημιές σε τρίτους (εκτός MilosRentCar όχημα) μέχρι του ποσού του ενός εκατομμυρίου διακοσίων είκοσι χιλιάδων ευρώ (1.220.000,00 €)

- Σε περίπτωση αλλαγής των παραπάνω ποσών, τα ποσά θα ισχύουν πάντα, όπως καθορίζονται από την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία.

- Ζημιές που υπερβαίνουν το όριο της ασφαλιστικής κάλυψης ή εξαιρούνται από αυτό, θα καταβάλλονται εξ ολοκλήρου από τον πελάτη.

ΒΑΣΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ: *περιλαμβάνεται στην τιμή

- Η βασική οδική βοήθεια ΚΑΛΥΠΤΕΙ:

*Μεταφορά του οχήματος σε περίπτωση μηχανικής βλάβης ή εάν το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο, σε περιπτώσεις όπου η ζημιά δεν προκλήθηκε από αμέλεια/πρόθεση του πελάτη ή από οδήγηση σε μη εξουσιοδοτημένη περιοχή.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΝ

Ο πελάτης μπορεί να κάνει αναβάθμιση στην οδική βοήθεια με +5 € την ημέρα.

Το Roadside Assistance Plus δεν υποκαθιστά κανένα είδος πρόσθετης ασφάλισης. Όλες οι παρακάτω υπηρεσίες χρεώνονται εκτός εάν ο πελάτης αποδεχτεί και υπογράψει τον σχετικό όρο στη σύμβαση μίσθωσης. Το ποσό της χρέωσης διαμορφώνεται από την Υπηρεσία Ανάλυσης.

- Υπηρεσία κλειδώματος κλειδιού / απώλεια κλειδιού * Η κατασκευή νέου κλειδιού σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

- Επανεκκίνηση της μπαταρίας * Ζημιά στην μπαταρία σε περίπτωση πρόθεσης ή αμέλειας επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

- Σκασμένο ελαστικό * Το κόστος για το νέο ελαστικό επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη για ζημιές στα ελαστικά, που προκλήθηκαν από πρόθεση, αμέλεια ή από οδήγηση σε μη εξουσιοδοτημένο χώρο, όπως ορίζεται στους όρους της μίσθωσης.

- Παράδοση καυσίμου * Η χρέωση καυσίμου και προμήθειας επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

- Υπηρεσία ρυμούλκησης

* Εξαιρούνται: Συμβατικά οχήματα στην ΠΕΡΙΟΧΗ Β * χρέωση ρυμούλκησης 200€.

* Οι ζημιές στο όχημα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

ΧΡΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΑΡΤΗ

* Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων όπου ο χάρτης δείχνει ότι είστε εκτός δρόμου.

* Δεν επιτρέπεται η επίσκεψη στη δυτική και ανατολική πλευρά του νησιού με συμβατικό όχημα.

* Στη δυτική και ανατολική πλευρά του νησιού δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη για τα συμβατικά οχήματα και οποιαδήποτε ζημιά σε αυτά τα οχήματα θα επιβαρύνει τον πελάτη. * Οι κατηγορίες 4x4/SUV εξαιρούνται.

* Τα οχήματα 4x4/SUV επιτρέπεται να κυκλοφορούν σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους - κίτρινες γραμμές του χάρτη - μόνο εάν τα οχήματα βρίσκονται εντός των ορίων του δρόμου.

MOTO / ATV / ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΛΑΘΟΥΣ

* Ελάχιστη ηλικία 23 ετών, με άδεια οδήγησης που έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν από την ημερομηνία έναρξης της ενοικίασης.

* Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, για όλους τους πολίτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΕΙΔΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

- Για ένα σκούτερ 50 κυβικών, ο πελάτης πρέπει απαραίτητα να έχει άδεια οδήγησης τύπου A ή Β.

- Για σκούτερ 125cc & 150cc, ο πελάτης πρέπει απαραίτητα να έχει άδεια οδήγησης τύπου Α ή Α1.

- Για σκούτερ 200cc, ο πελάτης πρέπει απαραίτητα να έχει άδεια οδήγησης τύπου Α.

- Για atv & buggy, ανεξαρτήτως κυβισμού, ο πελάτης πρέπει απαραίτητα να έχει άδεια οδήγησης τύπου Β.

- Όλες οι διεθνείς άδειες οδήγησης πρέπει απαραίτητα να φέρουν σφραγίδα ισοδύναμου τύπου.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ MOTO / ATV / BUGGY

- Όλα τα moto - atv - buggy περιλαμβάνουν την απλή ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ είναι δυνατό για τον πελάτη να αναβαθμίσει την ασφάλιση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

-30 ή περισσότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης του πελάτη, τότε η κατάθεση θα επιστραφεί στον πελάτη (τα τυχόν έξοδα θα επιβαρύνουν τον πελάτη).

-29 έως 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης του πελάτη, τότε θα επιστραφεί το 50% της κατάθεσης (οποιαδήποτε έξοδα χρεώνονται στον πελάτη).

-14 ή λιγότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης του πελάτη, τότε δεν επιστρέφεται κανένα ποσό της κατάθεσης στον πελάτη.

-Αυτόματη ακύρωση κράτησης για πληρωμή με κατάθεση εντός 3 ημερών, εάν η κατάθεση δεν έχει επιβεβαιωθεί.

- Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να ακυρώσει την κράτησή του, πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να στείλει email στην εταιρεία μας.

- Αυτόματη ακύρωση της κράτησης, σε περίπτωση που δεν έχει επιβεβαιωθεί η επιβεβαίωση της απαιτούμενης κατάθεσης, εντός 4 ημερών.

- Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν εμφανιστεί για να παραλάβει το αυτοκίνητο την συμφωνημένη ημερομηνία και ώρα χωρίς προηγούμενη γραπτή ή τηλεφωνική ειδοποίηση, η εταιρεία θα ακυρώσει την κράτηση μετά από 3 ώρες.

- Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να χρεώσει τον πελάτη μία ημέρα ενοικίασης που αντιστοιχεί στην κατηγορία του αυτοκινήτου για το οποίο έχει γίνει κράτηση. Το δικαστήριο της Σύρου είναι αρμόδιο για την επίλυση τυχόν διαφορών.

***Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, παρά τις συνεχείς προσπάθειές μας να διασφαλίσουμε ότι εμφανίζονται όλες οι τιμές που δημοσιεύονται στον ιστότοπό μας είναι ακριβείς, ενδέχεται να προκύψουν περιστασιακά σφάλματα λόγω αποτυχίας του συστήματος. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό εάν έχουμε κάποιο σφάλμα στην τιμή της κράτησής σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε εάν εξακολουθείτε να επιθυμείτε να προχωρήσετε σε κράτηση. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να ακυρώσετε την κράτηση, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Εάν δεν μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα αντιμετωπίσουμε την κράτησή σας ως ακυρωμένη.

Πολιτική απορρήτου:

Η επεξεργασία των δεδομένων που παρέχονται από τον πελάτη σχετίζεται μόνο με τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για την κράτηση και περαιτέρω δεν πραγματοποιείται μεταφορά ή χρήση δεδομένων

-

+30 22870 22765

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡΛΑΚΗΣ

Αδάμαντας, 84800, Μήλος, Έλλάδα

Κιν: +30 6977 19 13 08

tourlakiscar@gmail.com