Νοικιάστε ένα μπάγκυ ή ένα σκούτερ

Βρείτε τις καλύτερες τιμές για μπάγκυ και σκούτερ στην Μήλο.

Αναζήτηση οχήματος

Τύπος οχήματος
Ημερομηνία & ώρα παραλαβής
Παραλαβή οχήματος από
Ημερομηνία & ώρα παράδοσης
Παράδοση οχήματος στο

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΟΥΤΕΡ

Έπειτα από πολλά επιτυχημένα χρόνια στην ενοικίαση αυτοκινήτων αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τον στόλο μας και να προσθέσουμε άριστης ποιότητας σκούτερ και μπάγκυ για τις διακοπές σας στην Μήλο.

Είστε μόνος ή μαζί με κάποιον φίλο και θέλετε να νοικιάσετε ένα όχημα σε χαμηλές τιμές; ή απλά αγαπάτε τις μηχανές; Σε κάθε περίπτωση η milosrentcar σας προσφέρει σκούτερ και ATVs σε χαμηλές ημερήσιες τιμές.

Όπως κάνουμε και για τις ενοικιάσεις άλλων οχημάτων, προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή και παράδοση στην περιοχή της επιλογής σας.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΠΑΓΚΥ ΣΤΗΝ ΜΗΛΟ

  • φωτογραφία άσπρων μπάγκυ

    ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΠΑΓΚΥ

    Τα μπάγκυ είναι οχήματα αναψυχής, συνήθως με μεγάλες ρόδες, σχεδιασμένα για οδήγηση εκτός δρόμου. Είναι ιδανικά αν σκοπεύετε να οδηγήσετε σε παραλία ή χωματόδρομο στην Μήλο. Όλοι οι τύποι δρόμων είναι προσπελάσιμοι με ένα μπάγκυ.

  • ΜΠΑΓΚΥ ή ΣΚΟΥΤΕΡ?

    Ας ξεκινήσουμε λέγοντας πως και τα δύο είναι εξίσου καλά. ΌΜΩΣ, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, η μία επιλογή είναι καλύτερη από την άλλη. Αν αναζητάτε μια εμπειρία εκτός δρόμου, μέσα σε ένα εναλλακτικό και ευχάριστο όχημα, τότε το μπάγκυ είναι για εσάς, από την άλλη αν έχετε ανάγκη από οικονομικό όχημα και αναζητάτε την μοναδική αίσθηση οδήγησης σε 2 τροχούς, τότε το σκούτερ είναι για εσάς. Ότι πάντως και να διαλέξετε, θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα για να σας βοηθήσουμε :)

    Φωτογραφία Μπλέ μπάγκυ

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΓΚΥ ΚΑΙ ΤΑ SCOOTER;

Με μια λέξη, ναι. Διαβάστε όμως και παρακάτω για λεπτομέρειες.

Ανάλογα με τον τύπο μηχανής χρειάζεστε διαφορετικού τύπου διπλώματος. Για το σκούτερ θα πρέπει να έχετε το A1 ενώ για το μπάγκυ μπορείτε να ενοικιάσετε με το δίπλώμα αυτοκινήτου που ήδη έχετε.

+30 22870 22765

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡΛΑΚΗΣ

Αδάμαντας, 84800, Μήλος, Έλλάδα

Κιν: +30 6977 19 13 08

tourlakiscar@gmail.com